Gordijnen Waddinxveen

Ook in Waddinxveen leveren wij gordijnen op maat!

Gordijnen Waddinxveen. Ook voor gordijnen op maat

Bent u toe aan nieuwe gordijnen? Er is zoveel keus dat het nog best lastig kan zijn om een keuze te maken. Dan hebben we het niet alleen over de keuze van de kleur, maar ook over het soort gordijn. Want daar valt ook veel te kiezen en voor iedere inrichting is er wel mooie raamdecoratie. Wij leveren gordijnen in Utrecht en in Noord- en Zuid-Holland, dus voor gordijnen in Waddinxveen en veel andere plaatsen in deze regio kunt u bij ons terecht.

Diverse soorten gordijnen

Vroeger was het simpel, men kocht vitrage en overgordijnen en klaar was Kees. Later kwamen daar de jaloezieën en de verticale lamellen bij. Tegenwoordig kan men uit veel verschillende stijlen van gordijnen kiezen. Dat is prettig, want zo kunt u uw woning met gordijnen in Leiden stileren zoals het bij u past. Bij een klassieke inrichting passen soms andere gordijnen en andere kleuren dan in een moderne. En voor een zakelijke omgeving kan weer andere raamdecoratie gewenst zijn.

Rolgordijnen bedrukken in Waddinxveen?

Kiest u voor rolgordijnen, dan kunnen wij die zelfs voor u bedrukken zodat ze perfect passen in uw woning. Voor een zakelijke inrichting zijn bedrukte rolgordijnen eveneens geschikt, want raamdecoratie met een logo van het bedrijf oogt professioneel.
Een dergelijk rolgordijn is wit aan de kant waar deze wordt bedrukt, omdat de bedrukking dan het beste tot zijn recht. De andere zijde is grijs.
Behalve het eerder genoemde logo op rolgordijnen voor zakelijke klanten, kunt u van alles bedenken wat mooi kan zijn in de inrichting van de woning. Een vrolijke print voor het rolgordijn van de kinderkamer, of een afbeelding van een tropisch strand met palmboom voor de badkamer. U kunt het zo gek niet bedenken.
Waar u wel rekening mee moet houden, is dat rolgordijnen maar aan één kant kunnen worden bedrukt. In de praktijk zullen deze daarom waarschijnlijk in een zakelijke omgeving met de print aan de buitenkant en in een woning met de print aan de binnenkant worden geplaatst. Die keuze is echter aan u.
Voor bedrukte rolgordijnen in Rotterdam of bijvoorbeeld gordijnen in Utrecht, zowel voor woning als bedrijf, kunt u bij ons terecht.

Welke gordijnen passen bij mijn inrichting?

Op de vraag welke gordijnen bij een bepaalde inrichting passen, is niet zomaar een antwoord te geven. Dit heeft veel te maken met smaak en voorkeuren, hoewel het meestal wel zo is dat iemand die een klassieke inrichting heeft eerder voor klassieke gordijnen zal kiezen. Het maakt dan niet uit of dit vouwgordijnen of wavegordijnen (gordijnen met golven in het stof) zijn, maar wel zal dan voor een wat zwaardere stof worden gekozen met een donkere effen kleur of een lichte kleur met een klassieke print (bijvoorbeeld bloemen). Ook paneelgordijnen kunnen in een klassieke inrichting mooi tot zijn recht komen. Paneelgordijnen zijn – zoals de naam al aangeeft – stoffen panelen die aan een rail hangen en geschoven kunnen worden. Deze gordijnen komen het beste tot zijn recht op een kamerhoge lengte. Ze zijn erg mooi als raamdecoratie voor tuindeuren, maar u kunt ze ook gebruiken om een gedeelte van een kamer af te scheiden.
Paneelgordijnen zijn tijdloos, dat wil zeggen dat ze ook prima in een modern interieur passen. Ze zijn een goed alternatief voor verticale lamellen. Deze laatste zijn een tijd lang voornamelijk op de werkvloer gebruikt, maar ze zijn weer erg trendy en helemaal terug van weggeweest. Niet voor niets, verticale lamellen zijn niet alleen heel mooi, maar ook erg praktisch. Hiermee kunt u veel licht in je woning laten binnenkomen en toch de privacy totaal afschermen. Bovendien hebben de lamellen tegenwoordig meer variaties. U kunt namelijk ook kiezen voor lamellen met patronen, lijnen of kleine gaatjes. Helemaal hip dus!
Kunststof lamellen passen ook prima in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Bovendien is het handig dat u ze zo kunt draaien dat er geen inkijk is. Een andere optie voor de badkamer zijn kunststof jaloezieën. Deze zijn ook mooi aan te passen aan de kleur van de badkamer. Deze jaloezieën zijn dan wel van kunststof, maar hebben het allure van hout.
Voor andere ruimtes dan de badkamer is het mooi om jaloezieën van andere materialen te plaatsen, zoals hout en aluminium. Houten jaloezieën geven een warme tint aan het interieur. Heeft u een klassiek interieur met eiken meubels, dan kunt u de kleur van de jaloezieën kiezen in diezelfde eikenhoutkleur. Voor een licht interieur kunt u opteren voor licht of naturel hout, beige of wit. Of misschien juist zwart als contrast. Uit de meer dan 50 soorten kleuren en hout die wij bieden kan het niet anders dan dat er is een mooie optie is voor uw interieur.
Aluminium jaloezieën zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus passend bij ieder interieur. Een vrolijke noot voor de kinderkamer, een neutrale kleur voor de werkkamer of een warme kleur voor woonkamer.
Zowel de verticale lamellen als de jaloezieën zijn zeer geschikt voor het buitenhouden van de warmte in de zomer en van de kou in de winter.
Wanneer traditionele stoffen gordijnen toch meer “uw ding” zijn, dan komen wavegordijnen in combinatie met vitrage meer in aanmerking. Hier is veel variatie mogelijk in kleuren en materialen. U kunt gaan voor zware gordijnen van een dikke stof of juist voor een lichter materiaal. Wilt u wel veel licht in een ruimte maar geen concessies doen aan de privacy, kies dan voor een in-between gordijn. Dit gordijn laat licht door, maar men kan van buiten niet naar binnen kijken.
Voor wie wil kunnen spelen met de hoeveelheid licht, zijn duo-rolgordijnen een erg mooie optie. Deze rolgordijnen bestaan uit stroken doorzichtig en niet doorzichtig materiaal die in een dubbele laag worden gehangen. Door het draaien van de voorste en achterste laag bepaalt u hoeveel licht er in de ruimte komt. Deze rolgordijnen zijn erg mooi om te zien en komen in plaats van zowel de vitrage als de overgordijnen.

Gordijnen voor een kantooromgeving

Zoekt u voor een kantooromgeving gordijnen in Den Haag, dan worden hieraan andere eisen gesteld dan voor een woning. Zo moeten gordijnen in een kantooromgeving privacy bieden, maar ook zorgen dat de zon niet op het beeldscherm van de PC valt. Daarbij is het belangrijk dat gordijnen de warmte binnenhouden, dat spaart op de energiekosten. De meest gekozen raamdecoraties voor een kantooromgeving zijn wel lamellen en jaloezieën. Echter ook rolgordijnen, duo-rolgordijnen en plisségordijnen zijn zeer geschikt.

Wilt u advies over raamdecoratie voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op.

Op maat gemaakt

Voor iedere woonwens raamdecoratie op maat!

Gratis meten & advies

Geheel vrijblijvend persoonlijk advies bij u thuis

Vakkundige montage

Wij monteren uw raambekleding zelf tegen een kleine meerprijs

Betaalbaar en kwalitatief

Geheel voor een mooie prijs met kwaliteit!

Laatste berichten

Laat je inspireren!

Scroll naar boven